Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
    Strona główna » AKCESORIA DO GRILLA » NARZĘDZIA DO GRILLOWANIA » SKRZYNKI WĘDZARNICZE » Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem
    Weber Grill Gazowy Spirit II E-310 GBS (45010133)

    Weber Grill Gazowy Spirit II E-310 GBS (45010133)

    3 199,00 zł2 599,00 zł
    Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni
    Nivona Ekspres do kawy Romatica 795 (NIV795)

    Nivona Ekspres do kawy Romatica 795 (NIV795)

    4 288,69 zł3 263,00 zł
    Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni
    Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniemBrowin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101931Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101932Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101933Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101934Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101935Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101936
    Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem
    Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101931
    Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101932
    Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101933
    Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101934
    Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101935
    Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem -101936

    Browin Nakłuwacz do mięsa z zabezpieczeniem

    BROWIN

    Czas wysyłki: 48 godzin

    Numer katalogowy: 311401

    Stan magazynowy:

    Kod EAN: 5908277709839

    Cena: 39,90 zł

    Ilość:
    -+
    szt
    Dodaj do koszyka

    dodaj do schowka

    • Opis produktu
    • Niezbędne narzędzie kuchenne - nakłuwacz z 56 ostrzami ze stali nierdzewnej, idealnie sprawdzi się podczas przyrządzania soczystych steków!
    • Kruche i delikatne mięso - dzięki zastosowaniu nakłuwacza Twoje ulubione mięsne potrawy zachwycą smakiem stając się bardziej wyrazistymi i kruchymi.
    • Przyrządź mięso tak, jak lubisz - nakłuwacz idealnie nadaje się do wykonania piersi z kurczaka, sznycli oraz steków typu palomilla. 
    • Skraca czas gotowania, smażenia i grillowania - nakłuwając mięso przed obróbką termiczną, możesz skrócić czas jego przyrządzenia nawet o 50%!
    • Ergonomiczny i bezpieczny kształt - umożliwia nakłuwanie mięsa bez użycia dużego nakładu siły, zabezpieczenie chroni zaś przed niechcianym skaleczeniem i wysuwa ostrza dopiero po przyciśnięciu urządzenia do potrawy lub blokuje je na stałe!


    Kochasz znakomicie przyrządzone soczyste steki? Chcesz by Twoje gotowane, pieczone i grillowane mięsa były kruche i delikatne, a ich smak został podkreślony przez użyte przyprawy i marynaty? Wybierz nasz nakłuwacz do mięsa - urządzenie niezastąpione w kuchni, także podczas przyrządzania potraw z grilla. Użycie nakłuwacza jest niezwykle proste, a zarazem bezpieczne. 56 skrytych w plastikowej obudowie ostrzy ze stali nierdzewnej dzięki specjalnemu zabezpieczeniu wysuwa się z urządzenia, dopiero w momencie przyciśnięcia go do mięsa. Dzięki temu nie musisz bać się o przypadkowe skaleczenie! Przechowując urządzenie w szufladzie możesz zaś zablokować wysuwanie ostrzy całkowicie!


    Dlaczego warto nakłuwać mięso przed jego obróbką termiczną?

    Po pierwsze - zabieg ten pozwala na skrócenie gotowania, smażenia i grillowania nawet o 50%! Po drugie - pozwala na lepsze wchłanianie marynat oraz przypraw. Włóknista masa mięsa staje się miękka, a potrawy bardziej kruche i soczyste. Nakłuwanie mięsa zapobiega również zmniejszaniu się objętości całej potrawy w trakcie pieczenia!

    Po trzecie - mięso podczas obróbki zachowuje swoje naturalne soki, jest smaczniejsze, łatwiejsze do spożycia, a także do trawienia!


    Dane techniczne:

    • Liczba ostrzy: 56
    • Długość ostrzy 2,5 cm
    • Materiał wykonania ostrzy: stal nierdzewna
    Pozostałe produkty z kategorii
    ostatnio oglądane produkty
    Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
    Nie pokazuj więcej tego komunikatu