Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
    Grill gazowy Campingaz 4 SERIES SELECT S (2000037482)

    Grill gazowy Campingaz 4 SERIES SELECT S (2000037482)

    3 600,00 zł2 999,00 zł
    Najniższa cena w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki to 3 600,00 zł
    Nivona Ekspres do kawy Romatica 820 (NIV820)

    Nivona Ekspres do kawy Romatica 820 (NIV820)

    4 808,70 zł3 499,00 zł
    Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni
    Browin Nakłuwacz do mięsaBrowin Nakłuwacz do mięsa-101938Browin Nakłuwacz do mięsa-101939Browin Nakłuwacz do mięsa-101940Browin Nakłuwacz do mięsa-101941Browin Nakłuwacz do mięsa-101942
    Browin Nakłuwacz do mięsa
    Browin Nakłuwacz do mięsa-101938
    Browin Nakłuwacz do mięsa-101939
    Browin Nakłuwacz do mięsa-101940
    Browin Nakłuwacz do mięsa-101941
    Browin Nakłuwacz do mięsa-101942

    Browin Nakłuwacz do mięsa

    BROWIN

    Czas wysyłki: 48 godzin

    Numer katalogowy: 311402

    Stan magazynowy:

    Kod EAN: 5908277700379

    Cena: 19,98 zł

    Ilość:
    -+
    szt
    Dodaj do koszyka

    dodaj do schowka

    • Opis produktu
    • Przydatny w Twojej kuchni - nakłuwacz idealnie sprawdzi się podczas przyrządzania soczystych steków.
    • Kruche i delikatne mięso - dzięki zastosowaniu nakłuwacza Twoje potrawy zachwycą smakiem poprzez lepsze wchłonięcie się marynat oraz przypraw.
    • Skraca czas gotowania, smażenia i grillowania - przygotowując nakłute mięso, możesz skrócić czas jego przyrządzenia nawet o 50%!
    • Ergonomiczny kształt - umożliwia nakłuwanie mięsa bez użycia dużego nakładu siły.
    • Bezpieczny w użytkowaniu - metalowe ostrza o długości 2,8 cm wysuwają się z urządzenia dopiero po przyciśnięciu go do potrawy!


    Kochasz znakomicie przyrządzone soczyste steki? Chcesz by Twoje gotowane, pieczone i grillowane mięsa były kruche i delikatne, a ich smak został podkreślony przez użyte przyprawy i marynaty? Wybierz nasz nakłuwacz do mięsa - urządzenie niezastąpione w kuchni, także podczas przyrządzania potraw z grilla. Użycie nakłuwacza jest niezwykle proste, a zarazem bezpieczne. Skryte w plastikowej obudowie metalowe ostrza o długości 2,8 cm wysuwają się z urządzenia, dopiero w momencie przyciśnięcia go do mięsa. Dzięki temu nie musisz bać się o przypadkowe skaleczenie! Dlaczego zaleca się nakłuwanie mięsa? Po pierwsze - zabieg ten pozwala na skrócenie gotowania, smażenia i grillowania nawet o 50%! Po drugie - pozwala na lepsze wchłanianie marynat oraz przypraw. Włóknista masa mięsa staje się miękka, a potrawy bardziej kruche i soczyste. Nakłuwanie mięsa zapobiega również zmniejszaniu się objętości całej potrawy w trakcie pieczenia!

    Pozostałe produkty z kategorii
    ostatnio oglądane produkty
    Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
    Nie pokazuj więcej tego komunikatu