Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
    Strona główna » AKCESORIA DO WĘDZARNI » DREWIENKA, ZRĘBKI i WIÓRY DREWNIANE » GrillPro Wiórka jadłoszynowe (00200)
    GrillPro Wiórka jadłoszynowe (00200)GrillPro Wiórka Jadłoszynowe-103621GrillPro Wiórka Jadłoszynowe-103638GrillPro Wiórka Jadłoszynowe-103639GrillPro Wiórka Jadłoszynowe-103640
    GrillPro Wiórka jadłoszynowe (00200)
    GrillPro Wiórka Jadłoszynowe-103621
    GrillPro Wiórka Jadłoszynowe-103638
    GrillPro Wiórka Jadłoszynowe-103639
    GrillPro Wiórka Jadłoszynowe-103640

    GrillPro Wiórka jadłoszynowe (00200)

    Brak

    Czas wysyłki: 48 godzin

    Numer katalogowy: 00200

    Stan magazynowy:

    Kod EAN: 060162002007

    Cena: 39,00 zł

    Ilość:
    -+
    szt
    Dodaj do koszyka

    dodaj do schowka

    • Opis produktu

    Rewelacyjne drewienka, które pozwolą nadać wyjątkowego smaku oraz aromatu podwędzanym potrawom. Wiórki jadłoszynowe do wędzenia GrillPro fantastycznie sprawdzą się podczas przygotowywania potraw z wołowiny, wieprzowiny, jagnięciny, drobiu oraz ryb.

    Opakowanie wiórek z powodzeniem wystarczy na ok. 3-4 grillowania potraw. Opakowanie zawiera 2,78 cm3 produktu – czyli ok. 1 kg.

    Wiórki jadłoszynowe do wędzenia GrillPro należy namoczyć w wodzie przez ok. 30 minut przed rozpoczęciem grillowania, aby mogły one jak najdłużej uwalniać aromat do grillowanych dań znajdujących się na ruszcie. Wiórki należy umieścić w wędzarce wykonanej ze stali szlachetnej lub z żeliwa (wędzarki sprzedawane są oddzielnie).

    Przed rozpoczęciem grillowania warto umieścić wędzarkę z wiórkami pod rusztami – na aromatyzerach lub bezpośrednio na ruszcie żeliwnym. Po rozpaleniu grilla, należy zmniejszyć moc palników, aby wiórki delikatnie uwalniały dym okalający potrawy. Podwędzanie potraw powinno odbywać się przy zamkniętej pokrywie grilla w celu uzyskania jak najlepszego efektu wędzonych potraw.

    Wiórki bardzo dobrze utrzymują temperaturę podczas wędzenia i idealnie podkreślają smak potraw.

    Sam się przekonaj jak wyjątkowo mogą smakować potrawy podwędzone przy użyciu wiórek z jadłoszynu do wędzenia GrillPro!


    Cechy charakterystyczne wiórek jadłoszynowych do wędzenia GrillPro:

    - Materiał: Wiórki do wędzenia z jadłoszynu,

    - Opakowanie 2.78cm3 (1 kg),

    - Tworzą dym, który nada unikatowego aromatu potrawom,

    - Wiórki należy moczyć ok. 30 minut przed grillowaniem,

    - Wystarczą na 3-4 grillowania.

    Pozostałe produkty z kategorii
    Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
    Nie pokazuj więcej tego komunikatu