Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
    Strona główna » AKCESORIA DO GRILLA » KONSERWACJA » RYNNY NA SKAPUJĄCY TŁUSZCZ » Broil King Rynna Gem | Royal | Monarch | Porta Chef | BK (F530200G)
    Broil King Rynna Gem | Royal | Monarch | Porta Chef | BK (F530200G)Broil King Rynna Gem Royal Monarch-101309Broil King Rynna Gem Royal Monarch-101310
    Broil King Rynna Gem | Royal | Monarch | Porta Chef | BK (F530200G)
    Broil King Rynna Gem Royal Monarch-101309
    Broil King Rynna Gem Royal Monarch-101310

    Broil King Rynna Gem | Royal | Monarch | Porta Chef | BK (F530200G)

    Broil King

    Czas wysyłki: 48 godzin

    Numer katalogowy: F530200G

    Stan magazynowy:

    Kod EAN: 5901643120436

    Cena: 199,00 zł

    Ilość:
    -+
    szt
    Dodaj do koszyka

    dodaj do schowka

    • Opis produktu
    • Produkty powiązane (11)

    RYNNA DO GRILLI MONARCH, ROYAL I GEM

    Indeks: F530200G


    Rynna przechwytująca płyny, które mogą skapywać z górnej półki grilla na tylną część pokrywy w grillach z serii Monarch, Royal i Gem.

    Projektanci stojący przed tym dylematem projektu górnej półki w grillu stworzyli dwa rozwiązania. W grillach z serii Monarch, Royal i Gem jest zamontowana bardzo obszerna górna półka. Ze względu na jej wielkość w celu zapewnienia dostępu do głównego rusztu cofa się wraz z piekarnikiem. Dzięki temu rozwiązaniu w małym grillu, jest ogromna przestrzeń do grillowania z ergonomicznym dostępem do dolnego rusztu. Minusem tego rozwiązania mogą być wspomniane skropliny. Ale jak w życiu wszystko ma swoje plusy i minusy. Drugim rozwiązaniem jest półka mocowana w grillach np. w serii Baron. Jest mniejsza i nie przesuwa się wraz z pokrywą. Gdyby była większa nie byłoby dostępu do tylnej części rusztu. Górna półka w grillu Baron zajmuje tyle miejsca, co część górnego rusztu nad piekarnikiem w grillu Royal.
    W grillu Monarch, Royal i Gem jeżeli chodzi o skropliny są 3 rozwiązania. Na tyle górnej półki grillujemy suche potrawy jak warzywa, grzanki, bułki itp. Z przodu górnej półki, która znajduje się bezpośrednio nad głównym rusztem umieszczamy tłuste potrawy jak kiełbaski i karkówka, które produkują skropliny. Wtedy skapujący tłuszcz będzie trafiał powrotem do piekarnika. Drugim rozwiązaniem jest zamocowanie rynny ociekowej F530200G, która będzie wyłapywać ewentualne skropliny
    .

    Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
    Nie pokazuj więcej tego komunikatu