Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
    Strona główna » AKADEMIA GRILLOWANIA » Bilet na: Akademia Grillowania z OFYR i Big Green Egg "Orientalne smaki cz.2" 12.06.2024
    Jura Ekspres do kawy E8 Piano White (EB 15353)

    Jura Ekspres do kawy E8 Piano White (EB 15353)

    5 499,00 zł5 199,00 zł
    Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni
    Grill Campingaz WOODY LD SERIA 3 (Grill do odbioru w salonie)

    Grill Campingaz WOODY LD SERIA 3 (Grill do odbioru w salonie)

    2 100,00 zł1 479,00 zł
    Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni
    Bilet na: Akademia Grillowania z OFYR i Big Green Egg "Orientalne smaki cz.2" 12.06.2024Bilet na: Akademia Grillowania z OFYR i Big Green Egg
    Bilet na: Akademia Grillowania z OFYR i Big Green Egg "Orientalne smaki cz.2" 12.06.2024
    Bilet na: Akademia Grillowania z OFYR i Big Green Egg

    Bilet na: Akademia Grillowania z OFYR i Big Green Egg "Orientalne smaki cz.2" 12.06.2024

    Brak

    Czas wysyłki: 5 dni

    Numer katalogowy: 34(1)

    Stan magazynowy:

    Cena: 320,00 zł

    Raty
    Ilość:
    -+
    usl
    Dodaj do koszyka

    dodaj do schowka

    • Opis produktu

    Zapraszamy na Akademię Grillowania z OFYR i Big Green Egg. OFYR to palenisko do gotowania na drewno, a Big Green Egg to ceramiczny grill kamado. Oba sprzęty to gwarancja najwyższej satysfakcji z gotowania oraz najlepszych walorów smakowych.
    Kurs „Orientalne smaki cz. 2” odbędzie się 12.06.24 (środa) o godz. 16.00 w Salonie Grilli w Częstochowie, ul. Brzeźnicka  42. W cenie biletu 3-godzinna kulinarna przygoda, w trakcie której dowiesz się:

    • jak rozpalać palenisko i kamado
    • jak kontrolować temperaturę
    • jak gotować metodą pośrednią i bezpośrednią
    • jak wędzić w kamado
    • jakich akcesoriów używać do różnych sztuk kulinarnych

    Kurs „Orientalne smaki cz. 2” to kontynuacja cz. 1, obejmująca zupełnie nowe menu. 
    Uczestnicy, pod okiem prowadzącego, będą mieli możliwość samodzielnie przygotowywać i gotować potrawy z zaplanowanego tematycznie menu.
    Kurs poprowadzi Mateusz Wojnar, doświadczony szef kuchni z wieloletnią praktyką w gotowaniu na paleniskach i kamado.

    Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
    Nie pokazuj więcej tego komunikatu